Als bestuur beantwoorden we de vraag uit de samenleving door de mogelijkheid te bieden voor afscheidingsvieringen in een vertrouwde omgeving.

Logo Afscheidsgroep ZeilbergSCC Den Draai biedt aparte ruimtes aan voor een avondwake en afscheidsviering. De ruimtes zijn flexibel in te delen, zodat uw wensen en ideeën hierin meegenomen kunnen worden. Wij bieden ruimtes aan van 10 tot 350 personen. SCC Den Draai beschikt over verschillende audio-visuele middelen om uw dienst te ondersteunen.

Na afloop van een avondwake of afscheidsviering bieden wij u in één van onze ruimte de mogelijkheid tot condoleren. Om samen met de nabestaanden, familie en vrienden de overledene te herdenken. SCC Den Draai biedt hiervoor aparte ruimtes aan, waar in alle rust afscheid genomen kan worden.

Tevens biedt een uitgebreide keuken u vele mogelijkheden. Graag bespreken we de invulling en uw wensen in een persoonlijk gesprek, samen met de uitvaartverzorger, zodat wij met uw wensen en ideeën rekening kunnen houden.

Zijn er vragen zijn dan kunt u hiervoor altijd terecht bij de coordinator van de groep: Mien van de Ven, Maassingel 188, tel 316630, email: m.ven67@upcmail.nl

Afscheidsviering Zeilberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.