Niet Normaal – Normaal Tribute- 02 febr 2019

Zaterdag 02 februari stond ‘Oerend Hard’ op het programma. Helaas hebben wij een spijtig bericht ontvangen. De zanger van de band is na een ziekenhuis opname niet voldoende hersteld om er  een groot feest van te maken. Dit betekent dat de band ‘Oerend Hard’ niet zal optreden. Wij hebben snel kunnen schakelen en de band ‘NIET NORMAAL’ zal deze avond het Normaal repertoire knallend uit de speakers laten luiden.

Wij hopen op ieders begrip en gaan er een prachtige avond van maken.

Mochten er nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag.
De aangekochte tickets blijven natuurlijk geldig!

————————————————————————————————–

Niet normaal is een Normaal Tribute Band die voorheen deel uitmaakte van Oerendhard. Een groot podium, een ultieme geluidsinstallatie en moderne lichtshow maken deel uit van de show .Om het Normaal zo authentiek mogelijk te laten zijn gingen ze opzoek naar de nieuwe Bennie Jolink en die hebben ze gevonden in Jan Egbert de Vries

Natuurlijk worden alle bekende nummers als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld. Maar ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht door andere bands worden  gespeeld. De nummers zijn met zorg uitgekozen en worden met veel respect voor de band en schrijvers gespeeld.

Tezamen met toneelvereniging “De Klotlanders” gaan wij er een feest van maken!

Wilt u er op 2 februari 2019 ook bij zijn? Bestel dan snel uw tickets.

Voorverkoop € 15.00 – Vriendentickets (vanaf 10 tickets) € 10.00 (bij online tickets worden er reserveringskosten in rekening gebracht)
Deurverkoop € 20,00 per ticket.

Bestel dan uw tickets via onze ticketshop of bij SCC Den Draai